Sunday, 15 January 2012

hey...

kebahagian aku x sama mcm org lain...
apa yg aku mahu semua ny dpt..
tp semua 2 cuma sekejap saja..
sebagai cth nya....
org yg aku syg tinggalkn aku....
barang yg aku dpt semua ny hancur......
binatang yg aku syg mati....
semua yg rapat.. ngan aku.. 
semua pergi dari ku.....
i miss semua itu.. 
aku rindu org yg aku syg..
aku rindu binatang yg aku syg
aku ringu ngan org yg rapat ngan aku...
aku nk barang ku balik.....
susah sangat nk dpt.... semua 2

Saturday, 7 January 2012

ikut suke aku lha :p

Aku  bru je edit balik blog aku niyh ...
ermm sorry lha kalo rse2 buruk sikit .. sbb aku x bape reti sgt edit blog niyh huhu
so klo rse ade yg x kne .. ckp je ok .. jgn anoyying .. --'
nk bising2 jgn kat aku .. g jauh-2 hoho ..
aku ni tgh blaja slow2 edit blog niyh  ngn kwn aku .. hehe nnt aku dha rety .. aq edit sndri lah .. 
hahaha ...
and g satu sorry lha lgu x kne  ngn situasi aku XD
sbb aku x tahu nk cro kt mne lg lagu-2 yg boleyh ltk kat blog aku niyh .. --'
nyampah btol lha
slek lgu je yg x kne hoho