Wednesday, 28 March 2012

keindahan alam

ASSALAMUALAIKUM


semakin lama semakin malas nak update blog ni.ha la ada ke orang baca ya dok??
sejak hari tu sikap dan perangai aku makin berubah cuba untuk jadi orang yang baru.
err dah lari tajuk ni *gelak tak ikhlas*





nak cerita pasal ni la..
sejak dua tiga empat *kira sendirilah sampai 10* ni aku rajin pulak jadi ahli kaji cuaca.
ambik gambar bajet pakai DSLR padahal pakai fon ja * apa tak cantik ke haa*
time nI cuaca gila punya gelap tapi sempat lagi aku ngan adik nak buat projek kaji cuaca.

*lari laju laju g ambik fon yang sedang dicas*
bukan apa takut hujan tak sempat nak snap pic yang amatlah cantik.
adik aku kemain tunjuk sana sini suruh ambik gambar apa dia pikir aku ada 4 tangankah??


KAT BAWAH ADA BEBERAPA  YANG SEMPAT AKU AMBIK GAMBAR SEBELUM HUJAN LEBAT GURUH DAN KILAT SABUNG MENYABUNG ..


awan bergerak laju saat ini




time ni dah hujan rintik sikit2 *buat drama hindustan*




cantik ke tak ..subhanallah




hujan pon turun membasahi bumbung rumah aku dan kawasan yang sewaktu dengannya



kebanyakannya sama ja tak kan aku nak g ambik time hujan pulak rosak la fon mak..*kejip mata*


SEKIAN SAJA BERITA CUACA HARI INI :)

Wednesday, 14 March 2012

hey
sory la blog n x la secantik org lain.. :)
aku bru je balik dri kampung..
aaaaaaaaaaaaa....
agak bosan la juga kt sana.. x tau nk bt apa...
bosan... bosan.. bosan.... :P
hahaha... x baik kata kampung sediri.. :P

Friday, 3 February 2012

hey...
ari n aku sakit kaki......
semalam ari lari... tp x da lagu sangat...
hahahah... bnyak kn jalan kaki je.... hehe...
ramai sangat yg nk lari ngan aku...
 ckp je nk lari sama tp semua ny tinggal kn aku....
kesian aku sorg... :(
sekarang n susah sangat kwn yg blh pecaya...
yg blh tlg dan bertanggungjawab klu ada masaalah...
napa ya???
aku pn x tau la...

Sunday, 15 January 2012

hey...

kebahagian aku x sama mcm org lain...
apa yg aku mahu semua ny dpt..
tp semua 2 cuma sekejap saja..
sebagai cth nya....
org yg aku syg tinggalkn aku....
barang yg aku dpt semua ny hancur......
binatang yg aku syg mati....
semua yg rapat.. ngan aku.. 
semua pergi dari ku.....
i miss semua itu.. 
aku rindu org yg aku syg..
aku rindu binatang yg aku syg
aku ringu ngan org yg rapat ngan aku...
aku nk barang ku balik.....
susah sangat nk dpt.... semua 2

Saturday, 7 January 2012

ikut suke aku lha :p

Aku  bru je edit balik blog aku niyh ...
ermm sorry lha kalo rse2 buruk sikit .. sbb aku x bape reti sgt edit blog niyh huhu
so klo rse ade yg x kne .. ckp je ok .. jgn anoyying .. --'
nk bising2 jgn kat aku .. g jauh-2 hoho ..
aku ni tgh blaja slow2 edit blog niyh  ngn kwn aku .. hehe nnt aku dha rety .. aq edit sndri lah .. 
hahaha ...
and g satu sorry lha lgu x kne  ngn situasi aku XD
sbb aku x tahu nk cro kt mne lg lagu-2 yg boleyh ltk kat blog aku niyh .. --'
nyampah btol lha
slek lgu je yg x kne hoho