Wednesday, 28 March 2012

keindahan alam

ASSALAMUALAIKUM


semakin lama semakin malas nak update blog ni.ha la ada ke orang baca ya dok??
sejak hari tu sikap dan perangai aku makin berubah cuba untuk jadi orang yang baru.
err dah lari tajuk ni *gelak tak ikhlas*





nak cerita pasal ni la..
sejak dua tiga empat *kira sendirilah sampai 10* ni aku rajin pulak jadi ahli kaji cuaca.
ambik gambar bajet pakai DSLR padahal pakai fon ja * apa tak cantik ke haa*
time nI cuaca gila punya gelap tapi sempat lagi aku ngan adik nak buat projek kaji cuaca.

*lari laju laju g ambik fon yang sedang dicas*
bukan apa takut hujan tak sempat nak snap pic yang amatlah cantik.
adik aku kemain tunjuk sana sini suruh ambik gambar apa dia pikir aku ada 4 tangankah??


KAT BAWAH ADA BEBERAPA  YANG SEMPAT AKU AMBIK GAMBAR SEBELUM HUJAN LEBAT GURUH DAN KILAT SABUNG MENYABUNG ..


awan bergerak laju saat ini




time ni dah hujan rintik sikit2 *buat drama hindustan*




cantik ke tak ..subhanallah




hujan pon turun membasahi bumbung rumah aku dan kawasan yang sewaktu dengannya



kebanyakannya sama ja tak kan aku nak g ambik time hujan pulak rosak la fon mak..*kejip mata*


SEKIAN SAJA BERITA CUACA HARI INI :)

No comments:

Post a Comment